Bang for your Buck bij Banggood.com


We zijn er weer! Tijd voor een ouderwetse Chinese webshop review. Banggood.com, what’s in a name? Ze zijn misschien niet al te creatief met namen verzinnen voor webshops in China, maar des te beter zijn ze in goedkope & creatieve producten maken. Daarnaast heb ik de verzend snelheid getest en met een snelheid van net binnen de 3 weken zitten ze in de subtop qua verzend snelheid voor wat betreft Chinese Webshops. Daarnaast is Banggood erg scherp geprijsd en helemaal vergeleken met Nederlandse winkels. Kortom, ik zie hier een (toekomstige) topper.

Het assortiment is erg typisch voor een Chinese webshop. Zo hebben ze bijvoorbeeld allemaal ‘bijzondere producten’die je niet zo snel hier aantreft, zo als een schaar met ingebouwde lazer, zodat je in een rechte lijn knipt. Verder trof ik ook nog wat eigenaardige ‘keuken gadgets’ aan…

Een andere positieve verrassing vond ik het kleding aanbod, en dan vooral de prijzen. De vrouwenafdeling vindt u na DEZE klik en de mannenafdeling vindt u hier. Er is al een blazer/jasje voor 13 euro
De populaire handschoenen waarmee je touchscreens kunt bedienen zijn momenteel 50% korting en de asseciores voor nieuwe telefoons zijn er ook ruim vertegenwoordigd.

Tot slot nog de bestsellers: horloges. Bijvoorbeeld deze ‘sport’ horloges  en zoeken op ‘watch’ geeft ook interessante resultaten.

Kortom, ga eens kijken op banggood.com. Toffe producten voor spotprijzen en de verzending is natuurlijk helemaal gratis!
Heb je al ervaring met banggood.com, of snap je de website niet helemaal? Laat het weten in de reacties!

Veel shopplezier in China!

232 Reacties op “Bang for your Buck bij Banggood.com”

 1. Christiaanzwll Says:

  22/2 3 pakketjes besteld. 2 zijn er binnen en eentje nog niet. Degene die ’t eerst op ‘shipped’ stond is er nog niet…..€12,- voor een ledstrip zat erin. Kan ik ‘m nog verwachten of zou ie zoek zijn?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Beantwoord

  • Amby Says:

   Hij kan nog komen in principe, het is in ieder geval shipped, en zo lang is het nou ook nog niet onderweg. Ik had echter laatst bij Banggood spullen besteld die niet op voorraad bleken. Daar kwam ik pas na een maand achter omdat de klantenservice mij daar nooit van op de hoogte had gebracht. -_- daarna wel rap geld terug gehad, Banggood is een net bedrijf in mijn ervaring.

   Houd nog even geduld, en anders je Paypal/creditcard claim in de aanslag. 🙂

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: +3 (from 5 votes)

   Beantwoord

   • Christiaanzwll Says:

    Ik wacht dan nog even af. Sorry voor de – 1 bij je reactie. Op mijn telefoon was het nogal klein. Bedankt voor je reactie!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)

    Beantwoord

  • Stefano Says:

   Gebeurt hier ook zo nu en dan.
   Bij mij komt het soms ook voor dat een pakje dat later is verzonden, eerder binnenkomt.
   Nergens om je druk over te maken.

   We zijn bijna een maandje verder, dat klinkt lang, maar dat is het niet. Het komt natuurlijk uit China.
   Zal me niets verbazen dat een deze dagen het pakje wat als eerste is verzonden in de bus ploft.

   Ik zou zeggen wacht bijvoorbeeld tot dat het 35 a 40 dagen geleden is dat je eerste pakket is verzonden. Ga dan mailen met Banggood.
   Mocht dat nou niets uithalen, waar ik eigenlijk niet vanuit ga. Banggood is een prima webshop, dan heb je nog tot dag 45 om een claim te openen. Mijn ervaring is ook goed als het aankomt op geld terug storten door Banggood.
   .

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

   Beantwoord

   • Christiaanzwll Says:

    Dank voor je antwoord. Had ook op forum van banggood de vraag gesteld. Ik heb het advies om nog 7 werkdagen te wachten en dan even contact met ze op te nemen. Ben ook niet pissig ofzo hoor. ’t Is alleen het laatste onderdeel voor ledverlichting in mijn aquarium en ik wil graag aan de slag :).

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

    Beantwoord

    • Amby Says:

     I know your pain. :p ik had op Ebay en Buyincoins een lading spulletjes besteld om m’n nagels te doen, alles is al enige tijd binnen, behalve het belangrijkste onderdeel.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Rating: +1 (from 1 vote)

     Beantwoord

  • bartjeee Says:

   hopelijk bevat jou spelling geen naam van een bekend merk

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: +6 (from 6 votes)

   Beantwoord

  • Betweter Says:

   1. Banggood verkoopt geen namaak maar originele/autentieke merken. De kwaliteit verschild naargelang de prijsklasse.
   2. Straf dat je dat kan veralgemenen, zelfs de gekende merken laten hun producten ginder produceren. Hoe zit dat dan volgens jou?
   3. Ontploffen of spontaan ontbranden… Heb je daar dan ervaring mee? (Mijn toestellen werken nochtans perfect.)
   4. Wettige veiligheidslogo’s? Wat moet dat voorstellen? Het CE merkteken betreft een intentieverklaring dit is geen keurmerk!
   5. LOL!

   Je weet duidelijk niet eens waar je over schrijft. Dan kan je beter niks schrijven of gewoon je sceptische houding weergeven.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: +1 (from 1 vote)

   Beantwoord

 2. Christiaanzwll Says:

  Na contact met banggood krijg ik een nieuwe ledstrip toegezonden. Ze boden aan om mijn geld terug te storten, maar ik heb liever een nieuwe strip. Ik heb uiteindelijk de lampjes toch nodig. Geen punt bij banggood. En mocht ik het pakje alsnog krijgen, dan betaal ik die andere natuurlijk ook gewoon. Voor die paar euro wil ik niet slecht zijn 🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Beantwoord

 3. Stefano Says:

  Dit is echt een record van Banggood in mijn geval.
  Op 10 april iets besteld wat op de 11e werd verzonden. We zijn 4 dagen verder en het plofte vanmiddag in de bus :).

  Dus nog maar eens: Banggood FTW 🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +4 (from 4 votes)

  Beantwoord

  • Christiaanzwll Says:

   Hier ook snel bezorgd! Mijn opnieuw verstuurde ledstrip rgb op 3 april en 6 april nog een pakketje led. Vandaag plofte het in de brievenbus.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

   Beantwoord

  • jeff Says:

   heeft iemand belasting moeten betalen ??? ik heb verzonden met high piority mail voor ietsjes extra ! . nu weet ik niet precies hoe dat zit ! op dhgate.com werd het wel eens met fedex of dhl verzonden en daar betaalde je dan invoer rechten op

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

   Beantwoord

   • Stefano Says:

    Dat ligt aan het bedrag, hoe groot een pakket is en de manier van verzending. Als het een bedrag is van minder dan 22 euro (inclusief verzendkosten), dan hoe je je geen zorgen te maken.

    Je hebt gekozen voor Piority Direct Mail, en dan wordt je pakje gewoon aangeboden door PostNL.

    Ook met deze verzendmethode is de kans kleiner op controle dan bij bijvoorbeeld EMS (ook een verzendmethode waaruit je kunt kiezen bij Banggood). Ook bij vervoerders als DHL en Fedex is de kans op controle groter. EMS, DHL en Fedex klaren meer pakketten in.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

    Beantwoord

 4. MICHEL Says:

  Ik heb een smartphone besteld op 17 april , shipped op 21 april , maar nu nog steeds in status verzonden naar Brussels ,(Bpost heeft nog niets zien binnenkomen) lijkt me toch al redelijk lang onderweg ? Pakje gaat over Maleisie.Heb niet betaald met PAYPAL, maar met mastercard .

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Beantwoord

  • Amby Says:

   Op zich vind ik het niet gek dat iets een maand onderweg is naar je huis, maar het is wel vreemd dat het zelfs nog niet in Brussel is aangekomen. Bij MasterCard bestaat er zoiets als ‘aflevergarantie’, dus zij betalen als je pakket niet aankomt, maar dan moet je wel eerst even contact opnemen met de verkoper en binnen 3 maanden contact opnemen met MasterCard; aldus de voorwaarden:

   Artikel 19. Aflever- en Internetgarantie
   19.1. Aflevergarantie: als een met uw Card betaald product niet op de afgesproken leverdatum is geleverd, betalen wij het aankoopbedrag aan u terug als aan de volgende twee voorwaarden is voldaan:
   (a) u heeft zelf eerst zonder resultaat de Acceptant gevraagd om het product te leveren; en
   (b) u heeft ons binnen drie maanden na de afgesproken leverdatum om terugbetaling van het aankoop-
   bedrag gevraagd.
   Wij betalen het bedrag binnen 30 dagen na ontvangst van uw verzoek terug behalve als de Acceptant binnen die periode toch nog het product levert of zelf het aankoopbedrag aan u terugbetaalt. U kunt tot 1 jaar na de datum waarop u de betaling heeft gedaan een beroep doen op de aflevergarantie

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

   Beantwoord

 5. Lisa Says:

  Hoi , ik heb een vraag
  ik heb een paar dingen die ik wil bestellen op bang good
  en ik heb paypal aangemaakt

  nu zegt bang good als ik wil afrekenen dat ik een creditcard moet hebben als ik wil afrekenen terwijl ik goed heb gekeken dat ik alles juist heb aangeklikt

  hoe kan dit?

  GR. Lisa

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)

  Beantwoord

  • Amby Says:

   Heb je wel op de juiste wijze een creditcard of bankrekening aan je Paypal gekoppeld? Mijn bankrekening is a Paypal gekoppeld, en ik kan altijd probleemloos afrekenen als ik op ‘check out with paypal’ klik.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

   Beantwoord

   • Stefano Says:

    Hier werkt het ook zonder problemen. Zelf heb ik ook me bankrekening aan Paypal gekoppeld.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

    Beantwoord

 6. Mr meijer Says:

  De naam die ze gebruiken klopt ze zijn bang good alles komt binnen is het niet leverbaar dan staat het geld zo weer op je rek heb zeker al voor 300euro aan goederen besteld en wel 20 paketjes gehad alles komt aan zeer goed dus

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Beantwoord

  • Stefano Says:

   Banggood is een van mijn favorieten. De laatste tijd heb ik bestellingen van banggood vaak na 3 a 4 dagen binnen. En dan laat ik het, uiteraard, gratis verzenden.

   Gisteren ook weer 2 pakketjes in de bus met nieuwe hdmi-kabels. Heeft er 4 dagen over gedaan. De hdmi-kabels zelf zijn van zeer goede kwaliteit, zeker een aanrader.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

   Beantwoord

   • Amby Says:

    Ik heb een beetje het idee dat Banggood hier in de buurt een warehouse heeft of zo. Laatst kreeg ik ook een pakketje van ze waar een retour adres in Schiedam op stond. Je hoort me verder niet klagen natuurlijk. 🙂

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

    Beantwoord

    • Stefano Says:

     Daar heb ik niet naar gekeken gisteren. Er is nog wat onderweg van ze, ik zal als ik het binnen heb ook eens kijken. 🙂

     VA:F [1.9.22_1171]
     Rating: 0 (from 0 votes)

     Beantwoord

    • Stefano Says:

     Om hier nog even op terug te komen, je hebt tijdens het bestellen gekozen voor Standard shipping of voor Netherland Direct Mail?

     In het laatste geval zou je dan eerder denken aan een warehouse in NL.
     Ik ga het toch eens uittesten door de volgende keer voor Netherland Direct Mail te kiezen. Ik geloof dat deze verzendmethode vanaf een paar dollar al gratis is.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Rating: 0 (from 0 votes)

     Beantwoord

     • Amby Says:

      Ik heb geen idee, ik heb nooit ergens bewust voor gekozen! Maar laten we het inderdaad eens uitproberen, het is wel verdomde fijn je bestelling zo snel binnen te hebben. 😀

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
     • Amby Says:

      Ik kreeg vandaag de Xiaomi powerbank binnen, binnen 6 dagen ontvangen, dus weer ongelofelijk rap. Er stond weer op de de envelop van Banggood een retouradres in Schiedam. Fantastisch apparaat trouwens, bedankt voor de tip Stefano!

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
     • Stefano Says:

      Mooi dat je er ook tevreden over bent. Ik neem aan dat je ook een originele hebt?

      Omdat te controleren kun je onder andere, mits aanwezig, het kraslaagje wegkrassen en vervolgens de code controleren op chaxun.xiaomi.com (via Google translate). Ik kreeg te zien dat ik een originele had.
      Ook kun je deze website bekijken: http://en.miui.com/thread-19104-1-1.html

      In welke verpakking kwam jou power bank binnen? In een plastic case of kartonnen doosje? Die laatste is de nieuwe verpakking.
      Die van mij zat in een plastic case.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: -1 (from 1 vote)
     • Amby Says:

      Shit, ik heb een nepper ontvangen van ze! Er zitten lila batterijen in, dat zegt genoeg. Die kan bij het chemisch afval. Ik had begrepen uit Jasons post dat Banggood de originele had, maar ik zie nu dat Xiaomi ze zelf alleen verkoopt. Dat valt me wel tegen van Banggood overigens. Hoe zal ik nu eens verder gaan met Banggood? Eerst eens mailen naar ze, en als we er niet uit komen een Paypal dispute openen?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
     • Amby Says:

      En uit jouw eerdere post begrijp ik dat jij ook zo’n powerbank bij Banggood hebt besteld. Had jij wel een originele?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
     • Stefano Says:

      Bangood heeft een batch gehad met fake power banks.
      Die zijn allemaal retour gegaan en ze gaan gaan nu opnieuw nieuwe en originele bestellen. Zie dit topic op hun forum.

      http://forum.banggood.com/forum-topic-21301.html

      Ga ze dus zeker mailen. In bovenstaand geval is het wel netjes opgelost moet ik zeggen. Ik gok dat het in jou geval ook wel netjes wordt opgelost.

      Nee, ik heb hem van chinabuye. Ik heb de power bank open gemaakt en ik heb een originele.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
     • Amby Says:

      Ik heb ze een mail gestuurd met een fotootje erbij, dus op hoop van zege. Wel een beetje laf alsnog dat ze die dingen zelf niet controleren en doodleuk naar je opsturen. Het gaat hier immers wel om iets wat kan exploderen. Ik moet deze teleurstelling echt even gaan verwerken. :p

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
     • Stefano Says:

      Zoiets verwacht ik persoonlijk niet zo snel van Banggood, of ze er nu van wisten of niet laat ik in het midden. Hopelijk verkopen ze nu alleen nog maar originele.

      Volgens meerdere berichten op tweakers verkopen banggood, chinabuye en DX originele.

      Zelf heb ik hem van chinabuye en ik ben op internet (nog) geen berichten tegengekomen dat chinabuye namaak power banks verkoopt.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
     • Amby Says:

      Misschien hebben ze het niet expres gedaan, maar dat ze een batch namaak hebben gekregen zegt al genoeg. Die hebben ze blijkbaar niet bij Xiaomi zelf afgenomen. Bovendien kon je eigenlijk al aan de buitenkant zien dat ze nep zijn. Normaal gesproken zou ik me er niet zo druk om maken, maar ik schrok een beetje van de schade die die namaak banks kunnen aanrichten. :s

      Ik zal afwachten wat Banggood doet, anders haal ik m ook wel bij Chinabuye. Bij Xiaomi zelf is hij momenteel niet leverbaar zie ik. En for sure dat ik m ook weer open ga maken voor ik hem in gebruik neem!

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
     • Stefano Says:

      De power bank openen is ook het eerste wat ik doe. Bij de mensen die hem via mij besteld hebben, heb ik dat ook gedaan. Liever een extra controle dan dat ze misschien met een power bank zitten die kan exploderen.

      Ik moet er weer twee bestellen. De goude, die ik ook erg mooi vind, met een beschermcase erbij en het kleinere broertje in het zilver. Een case voor het kleinere broertje heb ik nog niet kunnen vinden.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
     • Amby Says:

      Nou, Banggood gaat me (als het goed is) een full refund geven, dus ik heb er nu maar eentje bij Chinabuye gekocht. Die gouden is ook wel errug mooi inderdaad! Maar gezien er toch een hoesje omheen gaat ben ik maar voor de (goedkopere) zilveren gegaan.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
     • Stefano Says:

      Jammer dat ze geen case in het goud, of iets wat er in de buurt komt, hebben.
      De gouden heb ik besteld voor $23.93, inderdaad iets duurder, maar ook weer heel erg veel duurder. Ook het kleinere broertje (5200mAh) in het zilver besteld. Beide moeten nog verzonden worden.

      De case heb ik trouwens bij DX besteld.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
     • Amby Says:

      Ja, ik heb ook een hoesje bij DX besteld! Een blauwe geloof ik, die was in de aanbieding. ^_^

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
     • Stefano Says:

      Zelf heb ik ook de blauwe besteld. Nu rustig afwachten totdat het pakje in de bus ploft.

      Verder moet ik zeggen dat ik pakjes van Chinabuye ook aardig snel binnen heb :). Vaak 1 a 1.5 week na verzending.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
     • Amby Says:

      Ik geloof niet dat ik eerder bij ze besteld heb, maar dat is sowieso opbeurend nieuws. 🙂 Kreeg vandaag wel al een mail van ze dat ze het verstuurd hebben. Ik wacht (zoals gebruikelijk) geduldig af.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
     • Stefano Says:

      Die van mij is ook al verzonden. Ik ben benieuwd of de power bank nu opnieuw in de bus zal ploffen, of dat ze gaan aanbellen. Dat is nogal verschillend hier.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
     • Stefano Says:

      Ik heb inmiddels wat spul besteld en laten verzenden via NL Direct. Ik ben benieuwd of er bij mij ook opstaat dat het retour kan naar Schiedam..

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
     • Stefano Says:

      De case die ik besteld heb bij DX voor de powerbank, lag vandaag in de bus.
      Aardig snel weer :).

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
     • Amby Says:

      Nou, eindelijk m’n powerbank van Chinabuye ontvangen! De eerste was ook nog eens kwijt geraakt in de post. Deze is gelukkig wel authentiek. 😀

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
     • Stefano Says:

      Mooi zo. Ik ben er nog steeds erg tevreden over. Ook hoor ik geen klachten van de mensen voor wie ik een powerbank moest bestellen. Wel moest ik voor bijna iedereen een langer kabeltje kopen, omdat het kabeltje wat erbij zit vrij kort is.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
   • Amby Says:

    Net in de bus gekeken, maar ik heb niks! :O Ook nog geen powerbank helaas! Soms zo moeilijk geduld te hebben met China bestellingen. :’)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

    Beantwoord

    • Stefano Says:

     Hier helaas ook nog geen powerbank ontvangen.
     Morgen staat Fedex wel voor me deur met een pakje (wat gisteren is verzonden) van mp4nation. Shipping was toch gratis met Fedex, dus why not.

     Hopelijk volgt PostNL dan met me powerbank.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Rating: 0 (from 0 votes)

     Beantwoord

    • Amby Says:

     Mijn powerbank hoesje is ook gearriveerd! Nu nog de powerbank. 😉

     VA:F [1.9.22_1171]
     Rating: 0 (from 0 votes)

     Beantwoord

     • Stefano Says:

      Powerbank (in het goud) vandaag ontvangen. Deze kwam binnen in de nieuwe verpakking (een kartonnen doosje.)

      De checklist voordat ‘ie naar de persoon gaat voor wie ik hem moest bestellen:

      1: Originele batterijen van LG of Samsung – Check
      2: Pass-through-charging – Check.
      3: Bijgeleverde usb-kabel zonder logo – Check.
      4: Micro-usb-aansluiting is wit – Check
      5: USB-aansluiting is beige – Check
      6: Gelaserd ‘MI’ logo – Check.
      7: Code die op bijgeleverde kraskaart staat gecontroleerd – Check.
      8: Ik kan iemand blij gaan maken met een originele Xiaomi powerbank – Check

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: +2 (from 2 votes)
 7. Christiaanzwll Says:

  Iemand een suggestie voor visspullen? Banggood heeft redelijk wat, maar niet wat ik nodig heb…. Ik zoek jig haken die ik met zelfgegoten lood kan gebruiken…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Beantwoord

  • Stefano Says:

   Je zou kunnen kijken op ebay of ze daar hebben wat je zoekt.

   Anders is de site http://www.chinaprices.us een aanrader. Als je iets zoekt kun je op deze website kijken bij welke shop dat het goedkoopste is.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

   Beantwoord

 8. Christiaanzwll Says:

  Iemand een suggestie waar ik de betere kwaliteit led verlichting kan kopen?
  Doel: aquarium verlichten. Ik heb nu goekope ip65 verlichting maar die is kwalitatief niet echt goed. Ik wil echter wel led, dus wat betere kwaliteit…..

  Verseisten:
  – ip67
  – 5m warm wit
  – 5m koud wit
  – 5m rgb
  – single row; geen dubbele rij verlichting.

  Het hangt dus boven mijn aquarium en het moet dus echt vochtbestendig zijn. Ik zoek met rot op ebay, maar ik weet niet hoe ik kan zien (behalve de prijs) wanneer led beter is dan andere….

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Beantwoord

  • Stefano Says:

   Ik zag dat je dit bericht ook op Tweakers had geplaatst. http://gathering.tweakers.net/forum/list_message/42502893#42502893

   Als je geen cc hebt, zou je bijvoorbeeld gebruik kunnen maken van een prepaid CC.
   Ik maak zelf gebruik van skrill en dat werkt prima, ben er erg tevreden over. Helaas duurt dit wel al snel een week of 2 voordat je de kaart binnen hebt. Moet het sneller? Dan zou je een 3V voucher kunnen gebruiken, deze kun je zowel via de website van 3vcard als via een Primera winkel kopen.

   Als dat geen optie is, dan zou je Ebay kunnen proberen. Of anders de site chinaprices.us raadplegen.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

   Beantwoord

 9. Stefano Says:

  Rainbow Loom en alles wat je erbij kunt bestellen, ik doe de laatste dagen niets anders.
  Persoonlijk vind ik het niets om er zelf mee aan de slag te gaan, maar mams en veel kennissen wel. En hoe! Ik bestel me suf.

  Meerdere starterskits, metalen haken en opbergboxen op ebay moeten bestellen, meerdere zakjes met loom bands, clipjes en hangers op Bangood.

  Ik begrijp het natuurlijk wel. Hier op de markt vragen ze bijvoorbeeld 1.50 voor 300 loom bands, bij Bangood heb je voor 1.50 (of zelfs wat minder) 600 bandjes, en ze zijn precies hetzelfde als van de markt.

  De komende tijd vallen er dus heel wat pakjes in de bus hier.

  Ik heb ook maar even een lijstje gemaakt wie wat besteld heeft, want dat ben ik over een paar weken natuurlijk vergeten.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Beantwoord

  • Stefano Says:

   En de eerste pakjes van Banggood met zakjes loom bands vandaag mogen ontvangen. Zoals zo vaak, ook nu weer zeer snel. Nu de rest nog.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

   Beantwoord

 10. Mike Says:

  Hallo,

  Ik heb bij BangGood.com een nieuwe smartphone besteld. Na 2 Weken staat de leverstatus nog steeds niet op shipping. Heb daarom een mailtje verstuurt en ze antwoorden dat ze de betaling nog niet ontvangen hebben omdat ik via E-Check heb betaald. Ik heb via Pay-Pal betaald en verder begrijp ik er niks van. Enig hulp zou welkom zijn :).

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Beantwoord

 11. esmeralda Says:

  26 augustus een smartphone besteld bij Banggood. Weken stond er Order departed on flight of origin (telefoon moest uit zweden komen) Nu staat er al weer n week Local Mail Tracking.. (volgens Banggood betekend dit dat mn pakje in NL is) tot op heden nog steeds niks binnen.. #Baal Ik wordt via de chat afgescheept met wacht nog geduldig 7-10 dagen. (Dit hebben ze overigens al 3x gezegd) Ze kunnen me niet vertellen met welk postorder bedrijf ze hier in NL verzenden zodat ik daar kan na gaan of mn pakje is aangemeld, dus ik moet gewoon nog even 10 dagen geduld hebben… :’) #geduldloos

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Beantwoord

  • Amby Says:

   Als je het gratis heb laten versturen dan komt het hier meestal met PostNL naar je voordeur. Je kan vragen aan de PostNL webcare of ze je Chinese tracking code om kunnen zetten naar een 3S code. Het kan zeker even duren voordat een pakketje er is, maar vergeet niet tijdig gebruik te maken van je Paypal of creditcard kopersbescherming mocht je pakket maar niet arriveren.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

   Beantwoord

 12. DenTricky Says:

  omdat ik al heel slechte ervaringen heb met Chinese Shops hun levertijden.
  (wat normaal is komt uit China) heb ik extra betaald voor de EMS leverservice. Nu dit is een afrader, gewoon verloren geld.
  Tracking Number unable to track, al twee weken aan het wachten waarschijnlijk verloren als ik het nog moest krijgen waarom meer betalen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Beantwoord

 13. Raysha Says:

  Ik heb laats op het nieuws gezien dat sommige Chinese websites kosten na je bestelling voor je achterlaten omdat er bijvoorbeeld de btw niet is bij gerekend of dergelijke. Ik wil heel graag iets bestellen bij banggood.com maar ik ben nogal bang, want dit is mij eerder overkomen bij lightinthebox ik moest achteraf 20 euro betalen. Mijn vraag is dus is banggood.com betrouwbaar?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Beantwoord

  • Amby Says:

   Je bent vrijwel altijd zelf verantwoordelijk voor de evt. BTW en douanerechten wanneer je iets buiten de EU importeert, daar heeft de betrouwbaarheid van de verkoper niets mee te maken. Banggood is een bonafide webshop, maar als jij iets besteld met een waarde hoger dan 22€, dan zal je mogelijkerwijs bij ontvangst importbelasting moeten betalen.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

   Beantwoord

 14. Christiaanzwll Says:

  Ik heb toch al stuk of 15 producten via banggood besteld en altijd tevreden hoor. 1x duurde het wel érg lang voor ik mijn ledstrip binnen had en ze stuurden keurig een vervangende. Dat ik ‘m 2 dagen later alsnog in de bus had, was een gelukje voor mij :).
  dx.com en hongkongeek.com vind ik ook goed.
  Beetje jammer dat je op basis van jouw eerste ervaring gelijk heel Nederland adviseert om niks in China te kopen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Beantwoord

  • Stefano Says:

   Dat iets defect is, kan altijd gebeuren. Ik heb ook goede ervaringen met Banggood. Ik heb ook wel eens iets ontvangen wat stuk was, even mailen naar ze en ze sturen een nieuwe of je krijgt je geld terug als je dit liever wilt.

   Als je iets in Nederland koopt kan er ook iets stuk zijn als je het uitpakt. Dan moeten we ook niets meer in Nederlandse (web) winkels kopen?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

   Beantwoord

  • zippi Says:

   Stel ik koop wat uit banggood.com. Er staat free shipping. Zijn er nu zeker geen verzendkosten??

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

   Beantwoord

 15. diess Says:

  nu al 4 bijna 5 weken aan het wachten op 2 lasers. nog steeds shipped staat er ook al 4 weken dus ja.

  WAT NU?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Beantwoord

  • Amby Says:

   Mailen naar de webshop hoe het zit. Als het nog niet geshipt is evt. je geld terug vragen. En anders je kopersbescherming inschakelen als daar sprake van is.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

   Beantwoord

 16. Stefano Says:

  Inmiddels heb ik de nieuwe powerbank van xiaomi binnen.
  Ik vond powerbanks van xiaomi al mooi, maar deze mag er ook zijn met een dikte van 9,9mm.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Beantwoord

 17. Rens Says:

  Hallo,

  Ik wilde een telefoon gaan bestellen om Banggood.
  Geen vraag in het specifiek over Banggood, maar is het zo dat je als je een pakketje besteld uit China ze er in Nederland soms nog een smak belasting over gaan rekenen?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Beantwoord

  • Amby Says:

   Yep, tenzij de waarde van de telefoon onder de 22€ blijft. Soms glippen pakketjes er ook gewoon door, maar hebt soms ook pech. Je kan de verkoper vragen er een lagere waarde op te zetten, en de omschrijving ‘refurbished phone’, maar ook dit biedt geen garantie op succes.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

   Beantwoord

   • Rens Says:

    Dacht ik al, bedankt.
    Ik heb een kennis in Spanje die nog nooit een cent extra heeft betaalt voor telefoons, laat ‘m mooi daarheen sturen scheelt weer wat tientjes.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

    Beantwoord

 18. mar Says:

  hoe kan ik het pakje terug sturen kan geen gevers vinden en hem ook geen brief in de zak zitten

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Beantwoord

 19. Geert Says:

  Ik heb 3 artikelen bestel bij banggood. Slecht 2 ontvangen waarvan 1 niet goed werkend. Heb reeds 2 contact opgenomen met hun service dienst maar tot op heden (6 dagen later) nog niets vernomen. service sucks !

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)

  Beantwoord

  • Stefano Says:

   Dat komt door Chinees nieuwjaar in China. Dan ligt vrijwel alles stil daar. En kan ook een reactie wat langer op zich laten wachten..

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

   Beantwoord

 20. west Says:

  kijk ook eens op efox-shop.Rechtstreeks uit Duitsland .

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Beantwoord

 21. cor Liquet Says:

  Hoewel op de site van Banggood is aangegeven dat er een 3-daagse productgarantie is :
  (3 Day Product Guarantee – If your order arrives dammaged, not working or not as described please contact us within 3 days of receiving the product. We will usually resend the order or offer you a full refund.),
  moet je maar eens proberen daar gebruik van te maken.
  Toen ik binnen deze 3 dagen een bij Banggood besteld horloge wilde uitproberen, bleef ik meteen al met de instelknop + pin in mijn handen zitten. Horloge was dus al kapot bij aankomst. Natuurlijk direct een mail met foto verzonden, maar reactie was na 6 dagen nog steeds niet ontvangen. Nu ben ik al 4 verzonden e-mails verder en men zwijgt in alle talen.
  Garantie beloven is blijkbaar toch niet hetzelfde bij Banggood, als garantie geven !!!
  Gelukkig zijn er veel en betere alternatieven, die wel hun afspraken nakomen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Beantwoord

 22. Alex Says:

  Ik heb een minicamera bij banggood besteld alleen hij was kapot
  Is het mogelijk om me geld terug te krijgen?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Beantwoord

 23. Anthony Says:

  Ik wil een drone kopen op banggood van 205 euro maar weet iemand hoeveel invoerrecht kosten ik dan moet betalen

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Beantwoord

 24. arjan Says:

  Heb het probleem dat ik niet met mn hotmail kan reageren op een bestelling uit de Uk waar t blijft de 21ste geshipped tis nu 4 aug heb de bestelling uit China al binnen en die was de zelfde datum verzonden. Heb met ideal betaald in uk zal dat t zijn dat ik t nog niet ontvangen heb het is nog al een duur ding word een beetje zenuwachtig. Kunnen jullie vertellen hoe lang t nog duurt of überhaupt komt
  Grtz arjan

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Beantwoord

 25. peter Says:

  Mijn ervaring met banggood.com in één woord: Geweldig!
  Heb er een chip besteld waarmee je een desktop videokaart kan aansluiten op je laptop, zodat je er toch op kunt gamen. Op Donderdag besteld, de Woensdag erna stond de bezorger al voor de deur 🙂 De leveringstijd was precies zoals op de website beschreven, 5 – 7 business days. het weekend niet meegerekend 5 dagen. Pakketje is verder netjes in orde, alles werkt. Enige minpuntje vond ik de track and trace, die bleef namelijk steken op “Departured at 2015/8/20 23:19:02 from Flytexpress Sorting Center location”. Gelukkig was ik thuis toen het pakketje werd bezorgd. Ik heb overigens voor de “UK Depot” optie gekozen, scheelt enorm in levertijd met “China Depot”. Prima webshop en goeie prijzen, daar hou ik van 🙂 Aanrader!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Beantwoord

 26. Paul Says:

  Je kan bij Banggood zelfs met IDEAL betalen!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Beantwoord

 27. Marten Says:

  To much money ? = Banggoods
  Orderd 2 Megatronics V2 , pay extra to get them fast = backorder.
  Pay 50 dollar tax = shit can happen .
  Parts arive + i get 2 ramps FD
  Solutio of Banggoods = don’t complain .
  Writing a revieuw on Banggoods = garbitch can.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Beantwoord

 28. Twinkell Says:

  Verschrikkelijke zaak. Product besteld in begin december 2015, maar bleek na 2 weken niet op voorraad te zijn. Kan gebeuren right? Nieuwe ‘restock’ datum niet nagekomen en het pakketje werd pas begin 2016 verstuurd. Nu heb ik speciaal ‘Priority
  Direct Mail (€0.84 & 7-10 business days)’ aangevinkt, zodat ik het sneller in huis heb. Niets is minder waar en bij de live chat wordt ik, wanneer je order nummer duidelijk is, genegeerd. Voor mij is het duidelijk! Eens en nooit meer. Dan maar iets meer betalen voor een product!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Beantwoord

 29. Angelina Says:

  Helaas, ik zou het graag proberen , maar ik kan helaas geen engels. Een het is niet pretig als je niet weet wat er nu staat !!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Beantwoord

 30. Klaas Says:

  Is het een betrouwbare site? Levert al je spullen ???

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Beantwoord

 31. J Acton Says:

  ik heb een verkeerde maat gekregen inplaats van.l hebben ze xxl l gestuud daar heb ik niets aan te.groot veels te groot. hoe kan ik het ruilen en eat gaat het mij kosten.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Beantwoord

  • Jackie Says:

   In Amerika zijn de maten kleiner dan in Nederland dus je moet een paar maten groter bestellen of een maat

   Als je echt te groot hebt moet je naar de klantenservice of live chatten dat is ook handig doe ik ook
   Wat is je ordernummer? Misschien kan ik het regelen voor je

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

   Beantwoord

 32. Astrid Says:

  Banggood is top. Heb een paar schoenen besteld en ze waren er binnen 3 weken, pasvorm goed, kwaliteit/prijsverhouding ook goed. Aan te bevelen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Beantwoord

 33. A.J. Says:

  Ik wil graag een laptop kopen bij banggood voor 560 euro en er staat bij dat het vanuit het chineese warenhuis verzonden word. Mijn vraag is hoeveel ik dan extra betaal aan invoerkosten etc. ook zeiden ze dat ik de prijs lager kon laten verklaren maar zou dat niet opvallen? en is dat strafbaar?

  (laptop link:) http://www.banggood.com/Xiaomi-Laptop-Intel-Core-i7-8G-DDR3-NVIDIA-GeForce-GTX-760M-15_6-Inch-p-941729.html

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Beantwoord

 34. abdiarhman Says:

  ik heb iets besteld bij banggood maar ben vergeten huisnummer bij te doen??
  WAT moet ik DOEN

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Beantwoord

 35. b post Says:

  18 juni 2018 at 11:22 pm
  hallo,

  heb al vele pakketjes van bg mogen ontvangen, de langste wachttijd was 22 dagen, de kortste 10 dagen, over het algemeen gemiddeld 2 weken.
  hoop trouwens dat er een antwoord komt want zie dat laatste reactie van maart is ?
  mijn order is 14-5 verzonden uit Malaysia.
  hieronder de tr/trace gegevens;

  2018-05-15 14:02
  Johor Bharu B, post verzonden uit Amsterdam International mail Centre

  2018-05-15 12:11
  In transit, post geplaatst over de toonbank

  2018-05-15 11:58
  Tijdens het transport wordt de initiële informatie ontvangen

  sinds 15-5 geen enkele beweging meer op tr/trace.
  vraag me af of banggood het met de fiets komt brengen ?

  heb ook mail-contact gehad met bg hier over maar schiet niet echt op, krijg standaard antwoord en track gegevens.

  ik heb ernstige twijfel dat dit pakketje aankomt, heb met ideal betaalt (bank), hoe zit het als de order niet aankomt bij bg ? bij aliexpress is dat m.i. stukken beter geregeld ?

  alvast dank voor het antwoord.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Beantwoord

Laat een reactie achter!